Εντυπώσεις πελατών

Εντυπωσιακή και πρωτότυπη λεπτομέρεια το γεμάτο ψυγείο και ράφι τροφίμων. Τα προϊόντα ανανεωνόντουσαν καθημερινά και διατίθεντο σε τιμές σούπερ μάρκετ. Ηταν πολύ σημαντικό για εμάς να αποφύγουμε τον συνωστισμό για την αγορά των βασικών τροφίμων αυτό το καλοκαίρι, που όλοι αποφεύγουμε τους κλειστούς χώρους, αλλά και να μην χάνουμε χρόνο από την ξεκούραση ή την διασκέδασή μας. Τόσο η υπεύθυνη για την διαχείριση των διαμερισμάτων όσο και η υπεύθυνη για την καθαριότητά τους είναι ευγενέστατες και άψογες επαγγελματίες. Αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, η αυστηρή τήρηση και των υγειονομικών πρωτοκόλλων μας έκανε να αισθανθούμε ασφαλείς και να απολαύσουμε την παραμονή μας.

Γρηγόρης Β

Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι με το κατάλυμμα, αρχικά με την ιδανική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Διαθέτει φοβερή θέα, δεν έχω λόγια, το μόνο που θές είναι να περνάς όλη τη μέρα σου στην βεράντα.Το δωμάτιο αρκετά ευρύχωρο και καθαρό. Πολύ κοντά με τα πόδια σε απάνεμη παραλία ιδανικη για παιδιά. Το προσωπικό ευγενέστατο και πρόθυμο να εξυπηρετήσει πάντα. Επίσης, το κατάλυμμα διαθέτει τα πάντα, από καφετιέρα μέχρι και αναψυκτικά κ.α. Μοναδική εμπειρία διαμονής και σίγουρα θα το επισκεφτούμε πάλι.

Γιώργος Α

Εξαιρετική τοποθεσία, 1 λεπτό από τη θάλασσα, καθαρό δωμάτιο, εξαιρετική φιλοξενία. Πήγαμε για 3 μέρες και δε χρειάστηκε να ψωνίσουμε τίποτα καθώς το δωμάτιο περιείχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ (από νερό μέχρι αυγά!). Θα τα πούμε και του χρόνου σίγουρα! Ευχαριστούμε για όλα!

Τερέζα Ρ

Το κατάλυμα είναι πολύ προνομιούχο σε τοποθεσία!!! Η θέα είναι υπέροχη,μόνο που κάθεσαι στη βεραντα χαλαρώνεις. Η καθαριότητα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούνται μας έκαναν να νιώθουμε ασφάλεια. Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας, πάντα με το χαμόγελο και με άψογη εξυπηρέτηση. Μέσα στα δωμάτια υπήρχαν σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα για να φτιάξουμε το δικό μας πρωινό αλλά και είδη σνακ,ποτών και αναψυκτικών. Σας ευχαριστούμε. Τα λέμε του χρόνου!!!

Μαρία Λ

Gallery